Box 1147, 164 22 Kista
08-555 109 50

Jobba som provtagare hos EDTS

Då EDTS ständigt får nya uppdrag söker vi regelbundet provtagare som genomför drogtester på arbetsplats hos våra uppdragsgivare.
Som provtagare hos EDTS arbetar man självständigt med stort personligt ansvar och har nära kontakt med EDTS kontorspersonal.
Observera att arbetet som provtagare ska ses som ett komplement till ditt ordinarie arbete. Vi vill också att du ska ha någon form av sjukvårdsutbildning, som lägst undersköterska, som bakgrund.

Är du intresserad av att jobba som provtagare hos EDTS ber vi dig fylla i formuläret till höger. Skicka sedan in dokumentet tillsammans med ditt personliga brev, CV och eventuellt foto till teamleader@edts.se. Du kan också kontakta oss om du har frågor kring tjänsten som provtagare.

När du skickar in din ansökan betraktar vi det som ett samtycke till att vi sparar dina uppgifter. Om din ansökan kommer av en annons ber vi dig om att du hänvisar till den annonsen i formuläret. Då kommer din ansökan sparas till dess att tjänsten är tillsatt.
Om du skickar in en spontan ansökan kommer vi spara informationen utifrån geografiskt område och när vi har behov av att komplettera med nya provtagare kommer vi kontakta dig. Din ansökan sparas dock max ett år.
Vill du återkalla din ansökan eller ditt samtycke skickar du ett mail till  dataskyddsombud@edts.se.

Välkommen med din ansökan!